Välkommen till Militum respons

militum respons- 
FÖRMÅNER FÖR veteraner

Militum Respons vill hjälpa till att höja statusen för alla människor som verkar för vårt lands skydd och säkerhet. Alla dem som fått samhällets förtroende att göra de svåraste valen och utföra de tuffaste uppgifterna om och när det krävs. För våra hjältar. Och dem finner man i landets väpnade styrkor, i frivilligorganisationerna och hos dem som tjänstgjort i fredsbevarande uppdrag. Vi kan räkna in inte mindre än ca 450 000 sådana hjältar i Sverige idag. Militum Respons gör sitt bästa för att bidra med erkänsla för dina insatser.

Kravet för att ta del av förmånerna är att du är verksam i försvaret, polisen, tullen, kustbevakningen eller räddningstjänsten. Som hemvärnsman, värnpliktig, veteran eller medlem i någon av våra frivilliga försvarsorganisationer är du givetvis lika välkommen.

Image

Sveriges Veteranförbunds medlemmar hälsas välkomna

Militum Respons ger dig unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet. Att vara med i Militum Respons är kostnadsfritt och gäller under två år eller så länge du är medlem i Sveriges Veteranförbund.

För att bli medlem behöver du en aktiveringskod. Som medlem i Sveriges Veteranförbund hittar du din kod när du loggar in på Mina sidor på veteranförbundet.se

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.