CL & CO

Tyska kvalitetsklockor och ädelmetaller

CL & CO är ett företag som med stor glädje nu introducerar det tyska klockmärket Eichmüller i Sverige

De har själva haft Eichmüller-klockor och investerat i ädelmetaller under många år och det ledde dem hit, och målet är att du också kommer att uppskatta de fyra klockmärken som ingår i Eichmüller och självklart investera i guld/silvertackor

Varför Eichmüller?
Eichmüller har sin tillverkning i München och håller bra kvalite och en snygg design till mycket bra priser och företaget har en god historik som sträcker sig bak till 1950 då den första Eichmüller-klockan tillverkades

De har redan fått ett nära och bra samarbete med Eichmüller vilket de är glada för, och ett måste för att vi ska kunna stå för bra service och trygghet när du handlar av dem för det är deras största mål.

Varför Ädelmetall?
Ädelmetall har bevarat sitt värde i över 6000 år. Rostar inte, brinner inte och det kostar inget att äga ädelmetall, vad mer kan man begära av riktiga pengar? Guld och silver är anonymt då bara du själv vet om att du äger det, och riktiga pengar då det är samma pris och går att köpa/sälja över hela världen. En självklarhet att ha med i sitt sparande. Skulle det inte vara roligt att vara sin egen bank?  Ditt boende kommer då omvandlas till lilla Fort Knox.

Att de är ett internetföretag ska inte stoppa dem från att bli din personliga Eichmüller/ädelmetall återförsäljare. CL & CO AB är ett personligt företag så tveka inte på att kontakta dem - för det är där det roliga börjar och där ni tillsammans kan utveckla och utöka sortiment och kunskap.

Enkelt uttryckt säljer de enbart det de gillar och köper själva, och har gjort under många år. De hoppas att du också kommer hitta något som passar dig.

CL & CO ser gärna att du hör av dig med frågor till dem.

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.