Ishavet - Fryst kvalitetsfisk med hemleverans

Ishavet - Fryst kvalitetsfisk med hemleverans

Ät bättre fisk genom att alltid ha tillgång till portionsförpackad sjömat i frysen. Ishavet.nu levererar restaurangkvalitet på räkor, torsk, lax och tonfisk direkt till din dörr.

Ishavet erbjuder 250kr nykundsrabatt på fryst premiumfisk och skaldjur. 
Fyll frysen med fryst kvalitetsfisk i portionsförpackningar direkt från havet till din dörr. Tonfisk, Räkor, Torsk, och Lax av restaurangkvalitet alltid redo att bara tinas och användas.

Ishavet.nu tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns de här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar hela vägen till din dörr. De lever efter mottot ”äta bättre fisk” och vill inte bara leverera den godaste och mest högkvalitativa fisk och skaldjuren som går att få tag på utan också sjömat som är bättre ur alla perspektiv – inte minst miljön.

Du beställer på Ishavet.nu där du plockar ihop din varukorg online. Du bestämmer sedan tid och dag för leverans och genom vår leverantörspartner får du SMS och uppdateringar om när budet kommer och lämnar din mat. Ishavet når ca 80% av svenska hushåll då vår leverantörspartner måste tillhandahålla frysleverans så att fryskedjan inte bryts. 

Ishavet.nu 
08-410 434 41

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Ishavet.nu erbjuder 250kr nykundsrabatt på köp över 990kr.

    Ange rabattkoden i kassan.

    Gäller ej Rom.

250 kr
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.