Kajaktiv

Sveriges paddlingscentrum med fokus på kvalitet

15 % rabatt på uthyrning, kurser och i butik

Kajaktiv AB grundades 1995 och har sedan dag ett haft fokus på att hjälpa människor att komma ut på vattnet och i naturen. Detta genom försäljning av utrustning samt kurser och guidade turer. 

I Kajaktivs sortiment hittar du paddlings- och friluftsutrustning av hög kvalitet, paddlingsutrustning för olika väder samt övrig utrustning för trygga äventyr.De säljer kajaker, kanoter, SUP-brädor, fiskekajaker och utrustning på webben och i deras butiker. De har alltid haft höga krav på kvalitet i deras noggrant utvalda produkter. De är grossist till Prijon, Red Paddle Co, Hiko, TNP och Spot här i Sverige.

Deras främsta mål är att ha nöjda kunder som känner sig trygga med sin utrustning oavsett vilken aktivitet de utövar. De strävar alltid efter att erbjuda exceptionell service och ger dig gärna tips och råd om du har några frågor. 

De erbjuder även kurser och guidade turer i bland annat forspaddling, långfärdskajak, packraft och säkerhet i fors. 

Rabatten gäller vid köp av högkvalitativa kajaker, kanoter, SUP-brädor, fiskekajaker och utrustning på webben och i butik, samt vid bokning av kurser i deras bokningssystem.

Välkommen till Kajaktiv.se!

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.