Norseraft

De är tre barndomsvänner från den lilla staden LarDek i Norge som har haft turen att kunna utveckla deras hobby till deras levebröd. Deras vision är att skapa möjlighet för friluftsentusiaster att utforska naturen i dess mest fridfulla miljöer.
De strävar efter att uppnå detta genom att utveckla en rad högkvalitativa packrafter – genom omfattande forskning och utveckling, och genom att lyssna på våra kunders önskemål och behov.

De har genom åren bidragit till att bygga upp packrafting som sport i Norge, där de bland annat skapat en uppskattad turguide över fantastiska packraftresor. Detta har gett dem en unik produktkunskap och har även lett till att de blivit den största aktören inom försäljning av packkrafter i Norge.

För dem betyder det att deras mål är att leverera packrafter och tillbehör av hög kvalitet till rimliga priser. Alla har inte råd med de dyraste och mest exklusiva specialtillverkade packrafterna, men det betyder inte att du inte ska kunna uppleva friheten med att äga en packraft.

De strävar efter att tillverka välutrustade Packrafter lämpliga för den vanliga vandraren, fiskeentusiasten, jägaren och för familjecampingturer med barnen. De strävar efter att hålla kostnader så låga som möjligt för att erbjuda ett mer rimligt alternativ utan att tumma på kvaliteten.

Deras utrustning är gjord för riktiga äventyr av tuffa material, så försäkra dig om att du får en produkt som håller.

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.