Paapi – 10% på märkeskläder

Paapi – 10% på märkeskläder

Ibland kanske man vill slippa uniformen för en stund. Som tack för din uppoffring vill Paapi ge dig 10% på hela deras sortiment så att du är stilig även på din ledighet.     

Paapi är Sveriges ledande webshop för streetfashion och ungt, modernt mode. Hos dom hittar du både stora, kända varumärken och mer unika märken som bara finns på Paapi. Allt från väldigt iögonfallande plagg med mönster och detaljer till mer klassiska plagg som skjortor och rockar. Leta bland märken som Alpha Industries, Sik Silk, Just Junkies, FILA och många fler.

Paapi har funnits med i över 10 år i den svenska e-handeln och har under tidens gång utvecklats till ett givet alternativ för den som söker streetkläder med det lilla extra men också för den som gillar ett mer cleant mode med en modern och trendig känsla. Paapi brinner för det dem gör och vill gärna att du ska vara en hundraprocentigt nöjd kund som kommer tillbaka.

Handla smidigt med Klarna och få dina kläder levererade inom 1-2 dagar. Du har alltid öppet köp och fria byten inom 30 dagar.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • 10% rabatt på hela sortimentet. 
    Ingen köpgräns.


    Kan användas obegränsat antal gånger.
    Gäller ordinarie priser.
    Går ej att kombinera med andra rabatter.

10 %
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.