Poseidonkliniken - Hårtransplantation med garanti

Poseidonkliniken - Hårtransplantation med garanti

Att göra en hårtransplantation är idag helt accepterat. Metod och instrument har förfinats och behandlingen är så enkel att du kan återgå till vardagssysslor samma dag. Spåren från behandlingen är borta efter en vecka och resultatet får dig att se bättre ut utan att utseendet förändras.

Poseidonkliniken Stockholm är Sveriges främsta klinik inom hårtransplantation och deras läkare har utfört tusentals behandlingar.

Kostnadsfri och förutsättningslös konsultation hos kliniken på Nybrokajen 5 i Stockholm eller via  telefon där de bedömer dina förutsättningar och hur du kan få ett resultat som förbättrar men inte förändrar ditt utseende.

Som medlem har du fem procents rabatt om du gör en behandling hosPoseidonkliniken. Rabatten är giltig fram till 30 juni 2022 men förutsätter att du väljer att göra en konsultation senast den 31 maj 2022.

För bokning ring 08-562 308 00 eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ange rabattkod vid bokning. 

🏠 Nybrokajen 5, 111 48 Stockholm
☎ 08-562 308 00
 
 

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Utförlig konsultation vid möte eller telefonmöte senast 31 december 2022 och fem procents rabatt på en hårtransplantation som genomförs inom sex månader från konsultationen.


    Ange rabattkod vid bokning. 

5 %
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.