Medlemskap

✓ Unika förmåner & rabatter ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Manöver! Orientering, Välkommen till Militum Respons.

Vi förhandlar fram rabatter hos nationella och lokala företag och organisationer i hela Sverige. Kravet för att ta del av förmånerna är att du är verksam i försvaret, polisen, tullen, kustbevakningen eller räddningstjänsten. Som hemvärnsman, värnpliktig, veteran eller medlem i någon av våra frivilliga försvarsorganisationer är du givetvis lika välkommen. Med Militum Respons vill vi ge erkänsla till alla som försvarar Sverige mot inre och yttre hot!

När du blir medlem i Militum Respons får du tillgång till en mängd förmåner och rabatter på kläder, kosttillskott, kängor, taktisk utrustning, klockor, linser, glasögon, resor och mycket annat. Du behöver en aktiveringskod för att bli medlem och den får du via ditt förbund, regemente (Soldathem), organisation eller förening. Kontakta oss om du har svårt att få en aktiveringskod från någon av dessa, så hjälper vi dig.

Läs medlemsvillkoren. Klicka här.

militarrabatt-sverker.jpg
militarrabatt-hogvakten.jpg

Medlemskap i Militum Respons

Att vara medlem hos oss innebär inga förpliktelser eller kostnader och är nyckeln för att ta del av rabatterna och förmånerna i vår app och på sajten. Medlemskortet finns digitalt under "Min sida" och det fungerar utmärkt i smartphones och surfplattor. Genom medlemskortet får du bland annat rabatt i en mängd fysiska butiker när du uppvisar det. Många av rabatterna kan du ta del av online, dvs när du har loggat in på Militum Respons och önskar utnyttja en rabatt för en viss vara eller ett köp.

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.