MAUS - Framtidens brandskyddskoncept

MAUS - Framtidens brandskyddskoncept

Svensk, prisvinnande teknik som räddar hem, bil & båt.

Vill du se in i framtiden? 

Kolla då in i MAUS sortiment med smarta, små och snygga brandskyddsprodukter som släcker eld med en helt innovativ och saneringsfri kalium-formula som räddar allt från lyxbilar till utombordare. Placera den i skuggan av pepparkvarnen i köket eller i handskfacket så är du aldrig längre än bort en armlängds avstånd från en snabb insats som kan spara dig mycket pengar och tid. 

MAUS produkter används idag av Ambulansen, Polisen, PostNord, Försvarsmakten och installeras i företagsbilar från Volvo, Audi och Volkswagen. Prisvinnande teknik som räddat liv sedan 2015. 

Deras automatiska brandskyddsenhet, som inte är större än en märkpenna, MAUS Stixx PRO placeras i elcentraler och släcker elden innan den hinner sprida sig till fastigheten. Det innebär många goda nätters sömn med enheten installerad i din elcentral. Utsågs till Bästa Elnyhet 2021. 

Den minimala brandsläckaren MAUS Xtin Klein, endast 24 cm lång och väger mindre än en halvliter mjölk, släcker alla* typer av bränder i initialskedeet och släcker med en kaliummix som inte förstör ditt hem, din båt eller din bil. Innovationsvinnare i Frankrike 2021. 

MAUS uppdrag (deras mission) är att placera brandskydd där man inte kunde placera brandskydd tidigare. Med produkter så små och så mångsidiga kommer de att revolutionera sättet vi släcker bränder och rädda fler liv genom deras teknik.

*exklusive glödbränder (använd vatten) och metallbränder.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militum Respons får du 30 % rabatt på hela sortimentet hos MAUS.

    Gäller även på paketpriser. Ange rabattkoden i kassan.

30 %
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.