Samsung

Samsung Key visual

Livet, vardagen och tekniken

Samsung är en av de ledande i världen inom innovation. I ett halvt sekel har vi varit pionjärer, brutit barriärer och förenklat livet för många människor. Vi skapar några av de mest avancerade produkterna i världen, inte för att vi kan, utan för att vi vill ge människor möjlighet att göra meningsfulla framsteg i sina liv, och i gengäld skapa enbättre värld för alla. Detta är vår drivkraft och vår passion.

Samsungs produkter för hem och vardag spar tid, ger trygghet och bekvämlighet. Våra innovationer ger frihet helt enkelt. Vi strävar också efter att ge våra innovativa produkter en stilsäker form och ett intressant uttryck. Vi samarbetar med designers och formgivare som säkerställer det vi vill åstadkomma. Du ska känna dig både nöjd och stolt när du väljer Samsung.

Vi stänger inga dörrar. Med Samsung får du en enklare vardag med våra - och även andras - uppkopplade produkter*. I vårt öppna ekosystem kan du vara kreativ och enkelt skapa unika funktioner som passar dig och ditt liv. Funktioner som avlastardig från dagliga sysslor och gör livet bekvämare och i stort; hemma, borta och däremellan.

*Samsung SmartThings stödjer ZigBee, Z-Wave, WiFi.

 

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.