Solarplexius

Till skillnad från solfilm är Solarplexius solskydd till din bil en hård, böjbar skiva i polykarbonat. Materialet är okrossbart och går att böja extremt. Skivorna är genomgående tonade och har en ljustransmission på 10%. Med Solarplexius färdigskurna solskydd på din bil så ser ingen in, men du som förare ser ut. Du får samma egenskaper som en solfilm med solskydd från Solarplexius. Det reducerar värmen, tar bort 90% av det direkta solljuset och ett solskydd som motverkar insyn. Deras solskydd är krocktestade av VTI, godkänt av Tyska TÜF samt ECE certifierat.

Du behöver inga verktyg för monteringen, för de flesta bilmodellerna. Solarplexius färdigskurna solskydd placeras bakom bilens fasta inredning och hålls på plats med små clips. Beroende på antalet rutor som du vill tona kan du montera Solarplexius solskydd på din bil inom ca 15 minuter. Tack vare att våra solskydd är färdigskurna för just din bilmodell, får du en perfekt anpassad toning för dina bilrutor.

Solarplexius startades 1988 i Linköping. Sedan dess har de utökat sin marknad från endast Sverige och exporterar idag deras solskydd till alla länder i Europa. De har därför levererat färdigskurna solskydd till över 500 000 nöjda kunder. De tillverkar alla våra produkter i fabriken i Linköping.

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.